Flyere

Fluturasul publicitar sau flyerul este o forma ideala de reclama destinata campaniilor publicitare de amploare.

Indiferent ca vorbim despre targuri, lansari de campanie sau promotii ale unor produse sunt o solutie ideala.

Modelele variaza atat ca dimensiune cat si datorita hartiei folosite. Daca exista prea multa informatie pe fluturas va recomandam pliantele publicitare

Grid View:

Flyere 1/3 A4

0,80 Lei

Flyere  1/3 A4 tiparite simpla fata sau dubla fata (fata - verso) la alegere. Dimensiune: 210 x 100 mm Fluturasul publicitar sau flyerul este o forma ideala de reclama destinata campaniilor publicitare de amploare. Indiferent ca vorbim despre targuri, lansari de campanie sau promotii ale unor produse sunt o solutie ideala. Calitate tip..

Flyere A4

0,90 Lei

Flyere A4 tiparite simpla fata sau dubla fata (fata - verso) la alegere. Dimensiune: 210 x 297 mm (de doua ori mai mari fata de flyerele A5) Fluturasul publicitar sau flyerul este o forma ideala de reclama destinata campaniilor publicitare de amploare. Indiferent ca vorbim despre targuri, lansari de campanie sau promotii ale unor produse sunt ..

Flyere A5

0,90 Lei

Flyere A5 tiparite simpla fata sau dubla fata (fata - verso) la alegere. Dimensiune: 210 x 148 mm (de doua ori mai mari fata de flyerele A6) Fluturasul publicitar sau flyerul este o forma ideala de reclama destinata campaniilor publicitare de amploare. Indiferent ca vorbim despre targuri, lansari de campanie sau promotii ale unor produse sunt ..

Flyere A6

0,80 Lei

Flyere A6 tiparite simpla fata sau dubla fata (fata - verso) la alegere. Dimensiune: 105 x 148 mm Fluturasul publicitar sau flyerul este o forma ideala de reclama destinata campaniilor publicitare de amploare. Indiferent ca vorbim despre targuri, lansari de campanie sau promotii ale unor produse sunt o solutie ideala. Calitate tipar și fini..

Flyere A7

0,60 Lei

Flyere A7 tiparite simpla fata sau dubla fata (fata - verso) la alegere. Dimensiune: 74 x 105mm Fluturasul publicitar sau flyerul este o forma ideala de reclama destinata campaniilor publicitare de amploare. Indiferent ca vorbim despre targuri, lansari de campanie sau promotii ale unor produse sunt o solutie ideala. Calitate tipar și finisa..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)