Cine suntem?

Suntem o agentie de productie publicitara full-service. Dar inainte de toate suntem partenerul tau de incredere. Platforma Print Art se adreseaza tuturor partenerilor nostri, stustinandu-i prin tiparituri ireprosabile, transparenta si profesionalism. Am dezvoltat aceasta platforma pentru a usura intregul proces de comanda al materialelor publicitare datorita functionalitatii de tip "webshop" sau "magazin online". Acum ai  la dispozitie toate informatiile produselor la un click distanta.


Va asiguram o gama diversificata de materiale de marketing si promotionale de la clasicele carti de vizita pana la mape de prezentare, coli cu antet, afise, printuri de mari dimensiuni si autocolante.


Cine sunt clientii nostri?

Clientii nostri sunt afacerile indiferent de marime care au nevoie de printuri impecabile indiferent ca vorbim de tiraje mici sau mari, care isi doresc sa beneficieze de o expereinta de achizite simpla si fara batai de cap.


Dar design?

Suntem constienti de faptul ca nu toate companiile au designeri angajati sau colaboreaza in mod curent cu unul sau cu o agentie de publicitate. Aici va sarim noi in ajutor. Pentru ca iti pasa de afacerea ta, iar produsele tipografice iti reprezinta imaginea, va punem la dispozitie servicii de design.